Selektor na putu po Evropi: Nema potrebe da pričam koliko nam znači Jovetić

Prve dane februara, selektor Faruk Hadžibegić koristi da širom Evrope obiđe igrače koji su u konkurenciji za nacionalni tim
6984 pregleda 6 komentar(a)
Faruk Hadžibegić, Foto: SAVO PRELEVIC
Faruk Hadžibegić, Foto: SAVO PRELEVIC

Fudbalsku reprezentaciju Crne Goru u martu čekaju dvije prijateljske utakmice - rivali su u Podgorici - Letonija (26. mart) i Luksemburg četiri dana kasnije.

Prve dane februara, selektor Faruk Hadžibegić koristi da širom Evrope obiđe igrače koji su u konkurenciji za nacionalni tim. Juče je boravio u Italiji...

- Razgovarao sam sa Adamom Marušićem, koji se oporavio od povrede i spreman je da zaigra za Lacio. Samim tim je spreman i da bude u reprezentaciji. U Italiji sam, planiram i da se vidim i sa Markom Jankovićem, koji je u petak promijenio klub u prešao u Krotone - kaže Hadžibegić.

Vezista Nikola Vukčević se prije dvije noći povrijedio igrajući za Levante protiv Barselone.

- Čekamo informacije iz Levantea, još ne znamo kolika pauza čeka Điđa - kaže Hadžibegić.

Dobre vijesti za Hadžibegića, reprezentaciju i navijače predstavlja povratak na teren Stevana Jovetića, iza kojeg je višemjesečna pauza zbog povrede koljena.

Jo-Jo tako predstavlja najveće moguće pojačanje za buduće akcije. Crna Gora u septembru startuje u Ligi nacija, a žrijeb za to takmičenje je u martu.

- Stevanu želim isto što i svakom igraču - da bude zdrav, da nam na okupljanje dođe u dobroj formi. On je sjajan momak, odličan fudbaler, ne treba da naglašavam koliko nam znači njegovo prisustvo - zaključio je Hadžibegić.

Bonus video: