OSLABLJENI PROTIV NANTA

Tuhel nakon Nejmarove rođendanske zabave: Ljudima priliku da loše pričaju o nama

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da priprema za predstojeću utakmcu nije idealna, pošto je nekoliko igrača u nedelju uveče u pariskom noćnom klubu prisustvovala proslavi Nejmarovog 28. rođendana
2168 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: AP
Nejmar, Foto: AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar propustiće večerašnju utakmicu protiv Nanta zbog povrede rebra.

Nejmar je odigrao cijelu utakmicu u subotu protiv Monpeljea, 5:0, ali je tokom prvog poluvremena morao da traži pomoć ljekara zbog povrede rebra.

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da priprema za predstojeću utakmcu nije idealna, pošto je nekoliko igrača u nedelju uveče u pariskom noćnom klubu prisustvovala proslavi Nejmarovog 28. rođendana.

"Da li je to najbolji način da se pripremite za utakmicu? Ne, očigledno nije. Da li je to najgora stvar na svijetu? Ne. Uvokek štitim moje igrače i zaista volim moj tim. Uz ovu žurku, pomalo je teško zaštiti igrače, ali nije sve crno i bokelo. Šteta, jer pružamo ljudima priliku da loše pričaju o nama. Moramo da se prilagodimo situaciji, ali neću ostaviti igrača na klupi ili kod kuće samo zato što je izašao u provod", rekao je Tuhel, prenio je Skaj. U odsustvu Nejmara, napad Pari Sen Žermena predvodiće Kilijan Mbape, koji se u subotu pored klupe za rezervne igrače sukobio sa Tuhelom, koji ga je zamokenio u drugom poluvremenu utakmice sa Monpeljeom.

"Nije ništa lično. Te stvari se dešavaju. To se dogodilo između igrača koji nije želio da napusti teren i trenera koji je imao razloge za svoju odluku i koji je želio da pruži šansu igračima koji je zaslužuju", naveo je Tuhel.

Preporučujemo za Vas