Barselona - bure baruta: Abidal ide, Mesiju "svega dosta"

Kako javlja "Marka", predsjednik kluba Đozep Bartomeu u toku dana će uručiti otkaz Francuzu
2757 pregleda 2 komentar(a)
Mesi, Foto: AP
Mesi, Foto: AP

Izjava Erika Abidala, sportskog direktora, da pojedini igrači nisu dovoljno trenirali niti se trudili na utakmicama tokom mandata nedavno smijenjenog trenera Ernesta Valverdea, zatim oštar odgovor Lea Mesija, izazvali su erupciju u Barseloni.

Španski mediji sada nazivaju katalonski klub buretom baruta, koji svakog časa može da eksplodira.

Mesi je na jučerašnju izjavu Abidala odgovorio tako što je od njega zatražio da kaže koji su to igrači bojkotovali Valverdea, ali odgovor vjerovatno neće dobiti.

Kako javlja "Marka", predsjednik kluba Đozep Bartomeu u toku dana će uručiti otkaz Francuzu.

Međutim, to neće umiriti Mesija, kome je, navodi list, dosadilo da preuzima odgovornost za sve što se dogodi u Barsi - i na terenu i van njega.

Takođe, problem je što svlačionica sumnja da je francuski klan servirao informacije Abidalu - odnosno da su "špijuni" Grizman, Lengle, Umtiti i Dembele.

"Barselona je u situaciji u kojoj niko ne vjeruje nikome, a tenzije su visoke. Predsjednik Bartomeu ne vjeruje direktoru Abidalu jer u zimskom prelaznom roku nije uspio dovesti napadača, a ni Ćavija za novog trenera. U svlačionici vlada nepovjerenje. Atmosfera je zatrovana. Barcelona ima velikih problema koji neće tako brzo nestati", piše "Marka".

Bonus video: