Velika karijera golgetera Ramosa

Legendarni defanzivac je do sada postigao 114 golova, od čeka 90 u dresu Real Madrida
1225 pregleda 0 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: Twitter.com
Serhio Ramos, Foto: Twitter.com

Dao je 114 golova u klupskoj i reprezentativnoj karijeri, upisao 38 asistencija u dresu Real Madrida... Na prvi pogled bi se reklo u pitanju neki fenomenalni napadač, ali ne - to je Serhio Ramos.

Legendarni štoper je prije dva dana dao gol u duelu sa Osasunom, došao je do brojke od 90 pogodaka za „kraljevski klub”, ali i zatresao mrežu makar jednom u 17. sezoni zaredom...

Predstavljamo igrače koji su obilježili evropski fudbalski vikend:

GOLMAN

Gulači (Lajpcig) - napadači Bajerna nisu imali svoj dan, a i kada su mogli do gola ispriječio se mađarski čuvar mreže.

ODBRANA

Ramos (Real Madrid) - ne postoji teren, sem naravno „Santjago Bernabeua”, na kojem je omiljen. U Pamploni je trpio uvrede i uzvratio je golom.

De Fraj (Inter) - komandant Interove posljednje linije. U drugom poluvremenu milanskog derbija je umirio i umorio Ibrahimovića, a onda i pogodio glavom za totalni preokret.

Lengle (Barselona) - treća Mesijeva asistencija je donijela tri boda - Francuz je dočekao centaršut Argentinca i potpisao tri boda protiv Betisa.

SREDINA

Brozović (Inter) - kada je kompletan Inter počeo da trči onako kako zahtijeva Konte, Hrvat je postao motor ekipe. Volej kojim je matirao Donarumu za 1:2 je bio injekcija za navijače na „Meaci”.

Malinovskij (Atalanta) - kao po navici, momenat kada Ukrajinac uđe s klupe promijeni ritam u igri Atalante. Uradio je to i u Firenci i bio najzaslužniji za tri boda kojim Atalanta grabi ka Ligi šampiona.

Sisto (Selta) - pogodio je tek drugi put u sezoni u La Ligi, ali pamtiće se da je omogućio trijumf Selti protiv Sevilje.

Kostić (Ajntraht) - bila je to noć u kojoj su uživali navijači Ajntrahta - 5:0 protiv Augburga, uz dva pogotka srpskog reprezentativca.

NAPAD

Rišarlison (Everton) - najveća snaga „karamela” je u brzini i osjećaju za gol koje posjeduje mladi brazilski as.

Kaisedo (Lacio) - dogodilo se i to da Imobile nema svoj dan na „Tardiniju”, ali Lacio je pronašao put do nove pobjede zahvaljujući Ekvadorcu.

Korea (Atletiko Madrid) - na vrijeme je našao put do mreže i prekinuo niz bez trijumfa „kolćonerosa”.

Bonus video: