Nebojša Jovović bolji od Jokanovića: Bivši igrač Liverpula riješio eks-Ju derbi u Kataru

Jovovićev tim je slavio 1:0, golom koji je postigao Marokanac Nabil El Zar, nekadašnji fudbaler Liverpula, Las Palmasa, Levantea i Leganesa
5167 pregleda 1 komentar(a)
Nebojša Jovović
Nebojša Jovović
Ažurirano: 13.02.2020. 21:52h

Crnogorski fudbalski trener Nebojša Jovović ostvario je najveću pobjedu od kada je sjeo na klupu katarskog Al Ahlija - njegov tim plasirao se u polufinale Kupa, pobjedom nad Al Garafom, koju vodi Slaviša Jokanović.

Jovovićev tim je slavio 1:0, golom koji je postigao Marokanac Nabil El Zar, nekadašnji fudbaler Liverpula, Las Palmasa, Levantea i Leganesa, u 55. minut.

Al Ahli je sačuvao prednost iako je posljednjih pola sata imao igrača manje, nakon isključenja Paragvajca Ernana Peresa, bivšeg igrača Espanjol, Viljareala i Olimpijakosa.

"Presrećan sam, ekipa je u dobrom ritmu i igraćemo u polufinalu Kupa nakon lijepe pobjede nad Garafom koja je trebalo da bude i ubjedljivija. Ipak, slatko je i ovih 1:0 i nadam se da će nas nositi dalje", kazao je Jovović.

Al Ahli je u dobroj seriji, u posljednja četiri meča ostvario je tri pobjede i remi, a nedavno je izborio plasman i u četvrtfinale Kupa Emira.

U prvenstvu je stabilizovao ekipu, koja se nalazi u sredini tabele, daleko od opasne zone.

Bonus video: