Čelsiju samo bod protiv Bornmuta, Vest Hem pobjegao iz opasne zone

Nakon današnjeg meča Čelsi na četvrtoj poziciji ima 45 bodova, četiri više od Mančester junajteda, pet od Totenhema, ali i utakmicu više od ovih rivala
1446 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Bornmuta i Čelsija, Foto: Beta/AP
Sa meča Bornmuta i Čelsija, Foto: Beta/AP

Fudbaleri Česlija imaće težak posao da do kraja sezone zadrže četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona - tim Frenka Lamparda remizirao je danas sa Bornmutom (2:2) u 28. kolu Premijer lige i zakomplikovao situaciju na tabeli.

Česli je poveo u 33. minutu golom Markosa Alonsa, da bi u nastavku Bornmut golovima Lerme i Kinga preokrenuo rezultat. Bod Čelsiju donio je Markos Alonso, svojim drugim pogotkom na meču.

Nakon današnjeg meča Čelsi na četvrtoj poziciji ima 45 bodova, četiri više od Mančester junajteda, pet od Totenhema, ali i utakmicu više od ovih rivala.

Bornmut je na 17. poziciji sa 27 bodova.

Bitnu pobjedu u borbi za opstanak ostvario je Vest Hem, koji je na svom terenu bio bolji od Sautemptona - 3:1.

"Čekićari" su poveli preko novajlije Džeroda Bovena u 15. minutu. Izjednačio je Obafemi nakon pola sata igre, ali je novo vođstvo Vest Hemu donio Ale u 41. minutu.

Konačan rezultat postavio je Antonio u 54. minutu.

Nakon današnjeg meča Vest Hem je pobjegao iz opasne zone i nalazi se na 16. mjestu sa 27. bodova. Sautemtpon je 13. sa 34 poena.

Na meču Njukasla i Barnlija nije bilo golova, dok je u prvom meču današnjeg programa Kristal Palas slavio na gostovanju Brajtonu. Jedini pogodak za Palas djelo je Ajua.

Bonus video: