Jovetić donirao 50.000 eura za borbu protiv koronavirusa

"Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50,000 eura, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori"
12683 pregleda 36 komentar(a)
Stevan Jovetić
Stevan Jovetić

Crnogorsk ireprezentativac, Stevan Jovetić donirao je 50.0000 eura za borbu protiv koronavirusa.

On je kazao da prati dešavanja u Crnoj Gori i iskazao divljenje ljekarima i medicinskom osoblju i građanima Crne Gore

"Uvaženi članovi Nacionalnog koordinacionog tijela, ovih dana moja porodica i ja bez treptaja pratimo dešavanja u našoj Crnoj Gori. Dozvolite mi da iskažem divljenje prvenstveno ljekarima i medicinskom osoblju, a onda svim našim divnim i ponosnim građanima Crne Gore, koji u ovom momentu pokazuju ono što nas je uvijek krasilo kada je teško: odmjerenost, dosljednost i solidarnost, pokazuju snagu našeg zajedništva i spremnost da svi igramo za nacionalni tim. Proći će i ovo. Radovaćemo se brzo,zajednički! U sportu i u životu. Čast mi je da, pridružujući se brojnim ljudima dobre volje i prijateljima naše države, u zajednički fond uplatim 50,000 eura, u nadi da se brzo gledamo u mojoj, ponosnoj Crnoj Gori. Sportski pozdrav i ‘Ostani doma", poručio je Jovetić.

Iz Vlade su se zahvalili Jovetiću.

"Ovo nam daje snagu. I obavezuje! Dragi Stevane, NKT ti se zahvaljuje na donaciji, podršci, lijepim riječina, patriotizmu i na svemu što činiš pokazujući, iako daleko od CG, visok stepen društvene odgovornosti. Mi iskazujemo divljenje prema tebi i tvojim postupcima. Čuvaj se", poručili su iz Vlade.

Juče je Stefan Savić nabavio dva respiratorna aparata za potrebe bolnica u Beranama i Bijelom Polju, u ukupnoj vrijednosti 40 hiljada eura.

"Proslavljeni crnogorski reprezentativac Stefan Savić pokazao je još jednom da su humanost i solidarnost ispred svih drugih ciljeva i interesa, a da su građani i njegova Crna Gora na prvom mjestu", napisali su na Tviteru Ministarstva.

Napadač moskovske Lokomotive, crnogorski reprezentativac Luka Đorđević donirao je Kliničkom cenrtu Crne Gore respirator u vrijednosti od 20 hiljada eura, dok je Predsjednik košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević donirao je Opštoj bolnici u Starom Baru 50.000 eura za dva najsavremenja respiratora i 10.000 eura za osnovna zaštitna sredstva - maske, rukavice, alkohol i drugo, povodom pandemije koronavirusa.

Bonus video: