NIŠTA OD TRENINGA

Zabrana: Fudbaleri Sosijedada, ipak, ne mogu da treniraju

Real Sosijedad je najavio individualne treninge svojih igrača u sportskom centru jer će od ponedjeljka radnici poput onih industriji i građevini dobiti dopuštenje za odlazak na posao
1272 pregleda 0 komentar(a)
Fudbaleri Real Sosijedada, Foto: Alvaro Barrientos
Fudbaleri Real Sosijedada, Foto: Alvaro Barrientos

Fudbaleri Real Sosijedad ipak neće početi sa individualnim treninzima u utorak u svom sportskom centru u San Sebastijanu jer su do daljnjeg zabranjene sve sportske aktivnosti, naveo je u nedjelju španski državni sekratrijat za sport (CDS).

Real Sosijedad je najavio individualne treninge svojih igrača u sportskom centru jer će od ponedjeljka radnici poput onih industriji i građevini dobiti dopuštenje za odlazak na posao.

„S obzirom da je vlada donijela odluku da radnici u ostalim aktivostima, ne samo nužnima, mogu ići na posao, igrači prve ekipe imaće mogućnost da nastave sa svojim individualnim radom u kampu Zubieta od utorka. To nikako neće biti rad u grupi“, obavijestio je u subotu Real Sosijedad.

No ta mogućnost ne odnosi se na sportiste.

„Ostaju zatvoreni svi objekti za sportske aktivnosti i razonodu, uključujući fudbaske terene. Real Sosijedad stoga neće trenirati u utorak u svom kampu“, poručili su iz CDS-a.

Preporučujemo za Vas