Kjelini: Faul Ramosa nad Salahom je majstorski potez

"Uvijek će vam reći da mu to nije bila namjera, ali u devet od 10 situacija, kada padnete i ne pustite igrača, povrijedićete ga. To je i htio", rekao je Kjelini
1559 pregleda 1 komentar(a)
Duel Ramosa i Salaha u finalu 2018., Foto: Bleacher Report
Duel Ramosa i Salaha u finalu 2018., Foto: Bleacher Report
Ažurirano: 16.05.2020. 17:01h

Autobiografija Đorđa Kjelinija je prošle sedmica izazvala buru i žestoke odgovore Marija Balotelija i Felipea Mela, a sigurno će biti polemika i nakon što je štoper Juventusa pričao o Serhiju Ramosu.

Prisjetio se duela asa Real Madrida i Mohameda Salaha iz Liverpula u finalu Lige šampiona 2018. godine.

Tada je Ramos povrijedio Egipćanina, nakon čega je morao da napusti teren.

"Taj faul nad Salahom je bio majstorski potez. Uvijek će vam reći da mu to nije bila namjera, ali u devet od 10 situacija, kada padnete i ne pustite igrača, povrijedićete ga. To je i htio", rekao je Kjelini i nastavio:

"Ramos je najbolji defanzivac na svijetu. Kažu da ne može da se kontroliše, da se ne drži taktike, da osam do 10 golova Real prima zbog njegovih grešaka, da je dobro tehnički potkovan i da može da bude napadač, ali meni ne djeluje tako. Doduše, postoje dvije stvari koje niko drugi ne posjeduje. Odlučan je u velikim utakmicama, zna da riješi veliku utakmicu, potezima koji prkose logici i startovima koji povređuju protivničke igrače", istakao je Kjelini.

Da li će sada uslijediti i reakcija Ramosa?

Bonus video: