Grof kao vojnik stigao u Rusiju

Miodrag Božović će se danas staviti na raspolaganje Krilima Sovjetov
1803 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Božović
Miodrag Božović
Ažurirano: 23.05.2020. 18:01h

Crnogorski trener Miodrag - Grof Božović uspio je da se privatnim avionom iz Beograda vrati u Rusiju. On će se priključiti pripremama Krila Sovjetov za nastavak fudbalskog prvenstva u Rusiji. U krilima su rezultati svih čelanova kluba bili negativni na korona virus.

Sa Grofom su u avionu bili i neki od članova njegovog stručnog štaba i stranci koji igraju u Krilima, ali i ruskom premijerligašu Ufi.

"Ja sam kao vojnik! Kad sa većih instanci kažu - radi to, ja ispoštujem. Kažu da će se sezona nastaviti i ja ću biti spreman", kazao je Božović.

Njegovim Krilima slijedi borba za opstanak nakon odlaska najboljeg napadača Soboljeva u Spartak, ali...

Najveći konkurent Orenburg u mjestu za opstanak ima brojne probleme, jer je najboljem napadaču Đorđu Despotoviću istekao ugovor i ima brojne ponude. Orenburg potresa i upravljačka kriza jer je i glavnom treneru istekao ugovor...

Osim toga u privatnom avionu iz Beograda, koji je zbog tehničkih problema kasnio u polasku jedan dan, nije bilo trojice igrača Orenburga - Hrvata Danijela Miškića, Srbina Uroša Radakovića i Portugalca Rikarda Alveša, jer im klub nije obezbiejdio papire. U slučaju da klub želi da ih vrati moraće da putuju od Beograda, preko Zagreba, Frankfurta, Minska i Moskve do Orenburga

Bonus video: