Đukić pred Viktoriju: Dobar je svaki rezultat bez primljenog gola

Fudbaleri Partizana će u četvrtak dočekati Viktoriju u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Revanš je 23. februara u Plzenju
2 komentar(a)
Miroslav Đukić, Foto: Reuters
Miroslav Đukić, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.02.2018. 13:25h

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da su fudbaleri tog kluba svjesni važnosti utakmice protiv Viktorije Plzenj i istakao da njegova ekipa u taj meč ulazi bez straha.

"Svjesni smo važnosti utakmice za sve nas, svjesni smo i koliko će biti teško protiv ozbiljnog protivnika, ali i mi smo dobra ekipa. Idemo bez straha, da pokušamo da prođemo. Svjesni smo neće biti lako, ali mi smo Partizan i moramo da idemo pobjednički i uvek verujući u sebe", rekao je Djukić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana će u četvrtak dočekati Viktoriju u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Revanš je 23. februara u Plzenju.

Đukić je naveo da je Partizan dobro upoznat sa igrom i kvalitetom Viktorije, ali je istakao da vjeruje u svoj tim.

"Znamo kako igra protivnik, imamo dovoljno infomacija, čak smo i protivnike na pripremama birali da budu slični njima, tako da znamo i intenzitet koji će biti, pripremljeni smo na sve. Vjerujem u nas, imamo zaista odličnu ekipu, imamo zdravu, mirnu atmosferu i iz te mirnoće idemo da tražimo prolaz", rekao je Đukić.

Partizanov "vječiti" rival Crvena zvezda je u utorak igrala 0:0 sa moskovskim CSKA, pa je novinare zanimalo da li bi bio zadovoljan tim rezultatom.

"Svaki meč bez primljenog gola je za nas dobar, mada ćemo pokušati da pobijedimo kod kuće. Nama je svejedno da li igramo kod kuće ili na strani, tražićemo pobjedu, ali bitno je ne primiti gol na svom terenu", kazao je trener crno-bijelih.

Bonus video: