Odmah problemi u Italiji: Inter sa juniorima, Juve i Milan se žale, samo Napoli zadovoljan

Mečevi Kupa 13. i 14. juna, finale 17. juna, nastavak prvenstva 20. juna

2962 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Inter - Napoli, Foto: AP
Sa meča Inter - Napoli, Foto: AP

Dok ljubitelji fudbala čekaju da se sezona u Italiji nastavi, nakon što su objavljeni termini novog početka, javili su se prvi problemi.

Inter je bijesan i prijeti da će u prvom meču nastavka sezone igrati sa juniorima!

Riječ je o revanšu polufinala Kupa. Inter, naime, 14. juna u Napulju igra protiv Napolija, izgubio je kod kuće sa 1:0, tako da nije bez šansi za plasman u finale, ali problem je što je finale zakazano za 17. jun.

Tri dana kasnije vraća se Serija A, a "nerazuri" imaju i zaostali meč sa Sampdorijom.

U Interu smatraju da je nemoguće da se za desetak dana odigraju četiri meča, ako se plasira u finale i da je raspored loše napravljen.

Oni prijete da će protiv Napolija igrati sa juniorima, odnosno da će namjerno ispasti iz Kupa.

I Juventus je nezadovoljan, iako ima 1:1 iz prvog meča polufinala Kupa protiv Milana u gostima i veliki je favoriti za plasman u finale. Revanš u Torinu je 13. juna.

U Torinu smatraju da je poštenije da se polufinala igraju 10. i 11. juna, kako bi dobili nekoliko dana više za odmor, pred nastavak prvenstva, u kome se bore za titulu sa Laciom.

I Milan je nezadovoljan, jer i "rosoneri" jure Evropu i nemaju baš dugu klupu. Jedino se Napoli ne žali, s obzirom na to da je daleko od Lige prvaka, a Kup mu je velika šansa za trofej...

Bonus video: