ŠPANSKA TV „CUATRO” JAVLJA

Barsa daje Kutinja i Grizmana da spusti cijenu za Nejmara

Jasno je da će „blaugrana” izgubiti ogroman novac, jer je Kutinja platila 160, a Grizmana 120 miliona. Sada će, ako se navodi „Cuatra” ispostave tačnim, morati da ih da obojicu i još doplati kako bi vratila Nejmara na „Kamp nou”

6033 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Antoan Grizman je bijesan zbog sve manje uloge u Barseloni, a potpuno je izgubio živce kada ga je Kike Setjen ubacio u 90. minutu derbija sa Atletiko Madridom.

Čini se da je Francuz samo još jedan u nizu igrača koje je „progutala” aura Lionela Mesija, jer sa njim nisu „kliknula” ni druga dva igrača koja su dovedena kao velika i skupocjena pojačanja - Filipe Kutinjo i Usman Dembele.

Barsa je na njih trojicu potrošila 400 miliona eura, ali zajedno imaju slabiju statistiku od Nejmara, koji je prije tri godine za 222 miliona prešao u Pari Sen Žermen.

Zbog toga informacija koju je objavila madridska TV stanica „Cuatro” ne djeluje nerealno - Katalonci su spremni da ponude Grizmana i Kutinja kako bi spustili cijenu PSŽ-a za povratak Nejmara!

Jasno je da će „blaugrana” izgubiti ogroman novac, jer je Kutinja platila 160, a Grizmana 120 miliona. Sada će, ako se navodi „Cuatra” ispostave tačnim, morati da ih da obojicu i još doplati kako bi vratila Nejmara na „Kamp nou”.

Grizman ne krije da je razočaran, jer u posljednje vrijeme prednost u odnosu na njega imaju čak i Ansu Fati i Martin Brajtvajt, a njegov brat i otac su na društvenim mrežama oštro kritikovali Setjena.

Čini se, ipak, da ni odlazak bivšeg trenera Betisa ne bi promijenio status Francuza koji je više od pola života u Španiji. Razlog? Mesi hoće Nejmara, a Mesiju se sve želje ispunjavaju...

Preporučujemo za Vas