Predsjednik Barselone: Mesi ostaje do kraja karijere, VAR favorizuje Real

Četiri kola prije kraja prvenstva Barselona zaostaje četiri boda za vodećim Realom iz Madrida

5000 pregleda 4 komentar(a)
Mesi, Foto: AP
Mesi, Foto: AP

Predsjednik Barselone Đosep Marija Bartomeu izjavio je kako će jedan od najboljih fudbalera svih vremena Leo Mesi (33) okončati karijeru u tom klubu, otklonivši tako spekulacije prema kojima Argentinac ne želi da produži ugovor koji mu ističe za godinu dana.

"Mesi je rekao kako će svoj fudbalski put završiti u Barceloni. Ne želim da ulazim u detalje jer smo trenutno fokusirani na takmičenje i vodimo pregovore s mnogo igrača, ali Mesi nam je objasnio da želi da ostane i da ćemo uživati u njegovim igrama još dugo", rekao je Bartomeu nakon pobjede Barselone na gostovanju Viljarealu 4:1.

Radio stanica Cadena Ser u četvrtak je objavila vijest kako je Mesi izrazio nezadovoljstvo načinom na koji se vodi klub ove sezone i da želi da ode nakon što mu istekne ugovor.

Četiri kola prije kraja prvenstva Barselona zaostaje četiri boda za vodećim Realom iz Madrida koji je u nedjelju kao gost savladao Atletic iz Bilbaoa sa 1:0 golom iz penala, koji je dosuđen nakon pregleda VAR-a.

Na toj utakmici, VAR nije konstatovao penal za Atletik.

Bartomeu se osvrnuo i na događaje na toj utakmici.

"Gledao sam utakmicu iz Bilbaoa i, iako to nerado kažem, ponoviću kako se VAR ne koristi pošteno od kada se nastavilo prvenstvo. Čini se kako tehnologija favorizuje uvijek istu ekipu", dodao je Bartomeu.

Real je posljednje dvije utakmice, protiv Hetafea i Atletika, pobijedio sa po 1:0 golovima iz jedanaesteraca.

Bonus video: