ostaje još dugo

Dobra vijest za "svece": Mbape posvećen Pari Sen Žermenu

"Ovdje sam, u ovom projektu sam četvrtu godinu. Pedestogodišnjica kluba, ovo je važna sezona za klub, za navijače. Biću tu. Pokušaću, zajedno sa ekipom, da vratim trofeje u klub", rekao je Mbape za BeIn Sports

1812 pregleda 0 komentar(a)
Mbape, Foto: AP
Mbape, Foto: AP

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je da će ostati u tom klubu još najmanje godinu.

Mbape igra za pariški klub posljednje tri godine, ali se često spekuliše da bi mogao da napusti Park prinčeva, a da je Real Madrid jedan od zainteresovanih klubova.

Zbog pandemije koronavirusa francuski šampionat je prekinut, Pari Sen Žermen je proglašen za šampiona, a 21-godišnji Mbape rekao je da će se koncentrisati na osvajanje trofeja sa klubom.

"Ovdje sam, u ovom projektu sam četvrtu godinu. Pedestogodišnjica kluba, ovo je važna sezona za klub, za navijače. Biću tu. Pokušaću, zajedno sa ekipom, da vratim trofeje u klub", rekao je Mbape za BeIn Sports.

Trener Tomas Tuhel rekao je da je pravi poklon raditi sa Mbapeom.

"Kilijan ima ugovor i nismo spremni da ga prodamo. On je super važan, ključan igrač za našu igru. Pravi je dar raditi sa njim, sa igračima kao što su Nejmar, Di Marija, Ikardi, Verati, Markinjoš... To su izvanredni igrači. Između njega i Nejmara postoji sjajna povezanost. To svima pruža veliko zadovoljstvo. To je prava snaga za Pari Sen Žermen", rekao je Tuhel.

Preporučujemo za Vas