POVRATAK NAKON DECENIJU

Zvanično: Admir Adrović je novi igrač Sutjeske

Nikšićani su na klupskom sajtu objavili da su postigli dogovor sa najboljim strijelcem u istoriji Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige

6119 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FK Sutjeska
Foto: FK Sutjeska

Sada je i zvanično - Admir Adrović je novi fudbaler Sutjeske.

Nikšićani su na klupskom sajtu objavili da su postigli dogovor sa najboljim strijelcem u istoriji Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige.

Noseći dres Berana, Sutjeske, Budućnosti (dva puta) i OFK Titograda (takođe dva puta), 32-godišnji Adrović je postigao 102 gola u elitnom domaćem karavanu.

Kraj Bistrice će pokušati da poporavi taj skor, ali i da pomogne u borbi za trofeje timu čiji je dres nosio od 2008. do 2010. godine.

Nikšić je tada napustio kao veliki talenat, sada se vraća kao iskusan, dokazan fudbaler.

Adrović će ponovo sarađivati sa novim trenerom Sutjeske Draganom Radojičićem. Prethodni put su radili zajedno u Budućnosti - 2014. godine.

Sutjeska je osim Adrovića dovela Milivoja Raičevića, Nikolu Stijepovića i Filipa Mitrovića, a produžila je ugovore sa Markom Ćetkovićem, Damirom Kojaševićem, Božom Markovićem, Stefanom Cicmilom, Draganom Grivićem i Novicom Erakovićem.

Sutjeska čeka žrijeb 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a meč će odigrati 27. avgusta.

Prije toga Nikšićani će odigrati dva ili tri kola u novoj sezoni Telekom 1. CFL - rival na startu, 15. avgusta je Petrovac, a sedam dana kasnije slijedi derbi protiv Budućnosti u Podgorici.

Preporučujemo za Vas