reakcije iz budućnosti

Milinković: Moglo je bolje, ali ne predajemo se; Milošević: Imaju probleme

"Imaju nekoliko povrijeđenih igrača, koji su van stroja i to su neke činjenice. Nije da se radujemo tuđoj muci, naprotiv, ali to su neke stvari koje ćemo pokušati da iskoristimo", kaže direktor Budućnosti Zvezdan Milošević

5878 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Budućnost je, opšti je utisak, loše prošla na žrijebu nakon što je izvukla Ludogorec, ali pod Goricom ne žele da unaprijed gledaju stvari iz tako nepovoljnog ugla.

Trener Mladen Milinković smatra, ipak, da je njegova ekipa mogla bolje da prođe.

"Moglo je bolje, ali ništa ne možemo da promijenimo. To je ekipa koja već posljednjih sedam-osam sezona redovno igra evropska takmičenja. Prošle sezone je čak i prošla grupnu fazu Lige Evrope. Ako gledmao sve te pokazatelje, oni su favoriti. Ipak, sve to cijenimo, ali igra se jedna utakmica, na našem terenu i sportski je nadati se. Pokušaćemo da napravimo iznenađenje, što bi bio veliki podsterk i za nas", kazao je Milenković.

Sportski direktor Zvezdan Milošević ističe da je dobro što je Budućnost žrijebana kao domaćin.

"Generalno, može uvijek bolje ili gore - vidjećemo nakon meča jesmo li prošli dobro ili ne, ali ako ništa drugo, žrijebani smo kao domaćini. Igraćemo kod kuće, ili u najgorem slučaju na neutralnom terenu, što je povoljnija varijanta nego da gostujemo", kaže sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević.

Ludogorec je dežurni šampion Bugarske, čest učesnik grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope i veliki favorit protiv crnogorskog prvaka.

U Budućnosti, međutim, računaju na faktor iznenađenja.

"Imaju nekoliko povrijeđenih igrača, koji su van stroja i to su neke činjenice. Nije da se radujemo tuđoj muci, naprotiv, ali to su stvari koje ćemo pokušati da iskoristimo. Ludogorec je juče izgubio 3:1 u domaćem prvenstvu. U svakom slučaju, odlična su ekipa, dobar klub, ali trenutno nisu 'ful' i vjerujem da sa našom namještenom glavom i dobrom utakmicom možemo da napravimo izneneđenje", kazao je Milošević.