Nedović: Malo smo euforični, imaćemo šta da pokažemo

Duel Santa Koloma - Iskra u pretkolu kvalifikacija za Ligu Evrope trebalo bi da se igra 20. avgusta u Andori

4063 pregleda 35 reakcija 0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, trener Iskre, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, trener Iskre, Foto: Savo Prelević

Iskra je saznala rivala u istorijskom žrijebu - prvi protivnik Danilovgrađana na internacionalnoj sceni biće Santa Koloma iz Andore.

Utakmica bi trebalo da se igra u Andori 20. avgusta.

"Malo smo euforični, jedva smo čekali ime protivnika i zadovoljni smo što imamo šansu da se predstavimo u Evropi po prvi put u klupskoj istoriji. Isto tako sam siguran da ćemo imati šta da pokažemo na debiju", kazao je trener Iskre Aleksandar Nedović.

Danilovgrađani su debitanti i moraju da respektuju svakog rivala...

"Idemo na noge timu koji je najtrofejniji klub jedne države, koji je šest puta zaredom bio prvak, kome je posljednja titula izmakla za bod i definitivno je da Santa Koloma zaslužuje svo naše poštovanje i respekt. Doduše, ne preveliki, jer fudbal je takva igra da trofeji ne donose prevagu, već je teren jedino mjerilo".

Iskra će gostovati...

"U svakoj varijanti bi morali da putujemo - da smo mi izvučeni prvi, vjerovatno bi se igralo na neutralnom terenu. S obzirom na to da će se igrati bez publike, ne smeta nam što smo gosti. Idemo u Andoru da probamo ostvarimo dobar rezultat, da prođemo u narednu rundu, da popravimo koeficijent crnogorskih klubova i dodatno poboljšamo finansijsku konstrukciju", dodao je Nedović.

Zeta je uglavom sačuvala tim iz prošle sezone, čak se i pojačala...

"Mi smo u takmičarskom ritmu, a o Evropi smo razmišljali još na polusezoni - doveli smo tada dva igrača sa internacionalnim iskustvom, Kata i Petrovića, i vjerujem da će nam sve to pomoći kada počne utakmica", zaključio je trener Iskre.

Bonus video: