kvalifikacije za ligu evrope

Radojičić o duelu sa Borcem: Lijepi regionalni derbi, nadam se da ćemo izaći kao pobjednici

Sutjeska će gostovati u Banjaluci, 27. avgusta

13576 pregleda 35 reakcija 5 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
Dragan Radojičić, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Trener Sutjeske Dragan Radojičić smatra da njegov tim može do drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon duela sa ekipom Borca.

Sutjeska će gostovati u Banjaluci, 27. avgusta.

"Mi smo juče znali potencijalne rivale i željeli smo smo da izbjegnemo Lokomotivu Plovdiv, koja je bila druga u Bugarskoj, iza Ludogoreca. Borac ima novi projekat, to je klub koji je uložio novac da se vrati na scenu i napravi rezultat u ligi BiH. Uspjeli su u tome, došli do Evrope i jasno je da nas čeka nas težak posao. Otežavajuća okolnost je što gostujemo, volio bih da se igraju dvije utakmica, ali realnost je, nažalost, takva i svi smo u istoj poziciji. Biće ovo, u svakom slučaj, lijepi regionalni derbi, neizvjesna utakmicu, koju ćemo, nadam se, riješiti u našu korist", kazao je Radojičić.

On je naglasio da Sutjeska na evro-sceni ima obavezu popravi rejting crnogorskog fudbala i kluba.

"Naša obaveza je da damo apsolutno svaki atom snage da pokušamo da eliminišemo Borac. Imamo snažnu ekipu, vjerujem u momke, ali sve moramo da pokažemo na terenu", kazao je Radojičić.

Borac je dobro počeo sezonu u BiH, ostvario dvije pobjede na strartu.

Borac igra veoma dobro, prvi je u prvenstvu poslije dva kola. Dobar su tim, u formi, ali to me ne brine. Bićemo maksimalno skoncentrisani i dobro je da znamo da igramo sa jakim rivalom, jer se svako eventualno opuštanje skupo plaća", kazao je Radojičić.

Preporučujemo za Vas