Radojičić: Igraćemo hrabro i muški protiv Borca

Utakmica Borac - Sutjeska igra se u četvrtak od 16 i 30

1816 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: BETAPHOTO
Dragan Radojičić, Foto: BETAPHOTO

Trener Sutjeske Dragan Radojičić kaže da je utakmica sa Borcem u Banjaluci u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope veliki izazov za njegov tim.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Oni su napravili odličnu i skladnu ekipu, to za nas predstavlja jedan veliki izazov. Sa druge strane, moja ekipa može da igra sa Borcem i može da napravi odličan rezultat", kazao je Radojičić.

U duelu sa Borcem neće biti Cicmila i Šofranca, vjerovatno i Bulatovića. Odbrana je desetkovana.

"Šta je tu je", rekao je trener Sutjeske.

"Izaći ćemo hrabro i muški. Mogu da obećam da će ovi momci dati sve od sebe. Moja ekipa može da igra protiv svakog u regionu. Ako budemo u pravom izdanju, bez grešaka koje smo pravili u prvenstvenim mečevima, sigurno da možemo napraviti sjajan rezultat".

Borac je u posljednjem meču BiH šampionata izgubio od Širokog 3:0, ali je igrao u kombinovanom sastavu.

"Najveća opasnost su četiri igrača koja nisu nastupila na posljednjem meču. To su Ziljkić, Vranješ, Zakarić i Lukić. Tu je i Danilović iz sredine terena. Oni su igrači koji nam mogu napraviti dosta problema i svima su do sada napravili probleme. To je jako disciplinovana i organizovana ekipa, ali smo se detaljnom analizom, nadam se, pripremili za sve te opasnosti " rekao je Radojičić i zaključio:

"Svakako nas očekuje rovovska borba tokom svih 90 minuta, možda čak i u produžecima, nikad se ne zna".

Utakmica Borac - Sutjeska igra se u četvrtak od 16 i 30.

Bonus video: