Hadžibegić: Jovetić i Savić su lideri na terenu, nadam se da će ekipa sa njima reagovati na pravi način

Naš tim u subotu od 18 sati u Nikoziji igra prvi meč u grupi 1 C Lige nacija, na startu novog ciklusa, koji dolazi nakon najslabijeg takmičarskog ciklusa u istoriji crnogorske evropske fudbalske priče

30984 pregleda 41 reakcija 9 komentar(a)
Hadžibegić i Savić na treningu u Nikoziji, Foto: Savo Prelević
Hadžibegić i Savić na treningu u Nikoziji, Foto: Savo Prelević

Crna Gora se za Kipar sprema od marta, kazao je selektor Faruk Hadžibegić.

Vremena za teorijske pripreme je bilo, dakle, mnogo, za praktične - kroz treninge samo nekoliko dana, a kako su obavljene i jedne i druge - vidjeće se na terenu.

Naš tim u subotu od 18 sati u Nikoziji igra prvi meč u grupi 1 C Lige nacija, na startu novog ciklusa, koji dolazi nakon najslabijeg takmičarskog ciklusa u istoriji crnogorske evropske fudbalske priče.

"Respektujemo protivnika, ali imamo povjerenje u naš tim", kazao je Hadžibegić.

Prvi put će Hadžibegić u ekipi imati Stevana Jovetića, koji je spreman za nastup poslije skoro dvije godine.

"Kada su Stevan i Stefan Savić tu sa nama, atmosfera je, naravno, bolja i mlađi igrači imaju pravog vođu na terenu. Nadam se da će u naredne dvije utakmice grupa reagovati na pravi način", kazao je selektor.

Obaveza je i da se selekcija iskupi za loša izdanja iz kvalifikacija za EURO, koje je završila sa svega tri boda.

"Motiv i želja su uvijek bili prisutni, ali i ako izbjegavam to, moram da kažem da su nam uvijek falili igrači koji kvalitetom podižu nivo naše igre. I sada nismo kompletni, žao mi je zbog toga, ali uradićemo sve da opravdamo to što nosimo grb Fudbalskog saveza Crne Gore i da vratimo povjerenje u nas", kazao je Hadžibegić.

Bonus video: