Burno u Parizu nakon ubjedljive pobjede: Tuhel može da ide?

"Nisam zadovoljan onim što je rekao, ni klub nije zadovoljan. A ako on nije zadovoljan, onda bi trebalo da ide", kazao je Leonardo

9187 pregleda 1 komentar(a)
Tuhel i Markinjoš, Foto: REUTERS
Tuhel i Markinjoš, Foto: REUTERS

Nakon dva startna poraza, PSŽ je vezao četiri pobjede u francuskom šampionatu.

Malo ko je sinoć pričao o ubjedljivoj pobjedi nad Anžeom (6:1), već su svjetski mediji u prvi plan stavili izjavu sportskog direktora Leonarda, koji je nagovijestio da bi Tomas Tuhel mogao da ode sa mjesta trenera.

Tuhel je prije dva dana na konferenciji za medije kazao kako nije zadovoljan učinkom u prelaznom roku, te da zbog toga ima mali izbor igrača, tako da, kako je naglasio, ambicije ne mogu da budu visoke.

"Nisam zadovoljan onim što je rekao, ni klub nije zadovoljan. A ako on nije zadovoljan, onda bi trebalo da ide", kazao je Leonardo.

PSŽ je doveo Alesandra Florencija iz Rome, golmana Aleksandra Letelijea, otkupio ugovore Maura Ikardija i Serhija Rika.

Ostao je bez Kavanija i Tijaga Silve.

"Imamo mali izbor igrača, nismo odradili pripreme, sezona je nepredvidiva, osjetićemo sve to u novembru, decembru, januaru... Od nas se ne mogu tražiti veliki rezultati", kazao je Tuhel.

Leonardo mu je poručio:

"On ne shvata situaciju. Prihodi su nam manji za 100 miliona eura, a imamo i finansijski fer-plej... Pričali smo o tome, očito uzalud. Pričaćemo ponovo oči u oči, a klub će da odluči da li će biti kazni za njega", kazao je Leonardo.

Bonus video: