Murinjo likuje: Sa defanzivnim trenerom dajemo 5, 6, 7 golova... sa ofanzivnim bi davali 10, 11, 12...

"Zamislite da ovu ekipu vodi ofanzivni trener. Sa defanzivnim trenerom momci daju pet, šest, sedam golova... Sa ofanzivnim bi davali 10, 11, 12...", rekao je Murinjo

9359 pregleda 1 komentar(a)
Murinjo i Orije, Foto: REUTERS
Murinjo i Orije, Foto: REUTERS

Žoze Murinjo je likovao na Old trafordu, nakon velike pobjede njegovog Totenhema 6:1 nad Mančester junajtedom.

Potukao je i ponizio svoj nekadašnji klub, a zapušio usta i kritičarima koji ga konstatno nazivaju - defanzivnim trenerom.

Uradio je to u svom stilu:

"Zamislite da ovu ekipu vodi ofanzivni trener. Sa defanzivnim trenerom momci daju pet, šest, sedam golova... Sa ofanzivnim bi davali 10, 11, 12...", rekao je Murinjo.

Totenhem je postigao pet golova protiv Sautemptona, sedam protiv Makabi Haife, šest protiv Mančester junajteda... Na posljedna tri meča u Premijer ligi, Murinjov tim je 11 puta zatresao mrežu rivala, a pritom se propisno ispromašivao protiv Njukasla.

"Ovo je istorijska pobjeda za Totenhem i istorijska za mene", rekao je Murinjo.

Takođe, Portugalac je na karakterističan način prokomentarisao detalj iz sredine poluvremena, kada je Marsijal dobio crveni karton, a Lamela samo žuti...

"Ako neko nema pravo da se žali na VAR, onda je to Mančester junajted. Bili smo bolji i 11 na 11. Nisu mogli da nas zaustave, vodili smo, stvarali smo šanse...", rekao je Portugalac.

Bonus video: