Kraj trija BBC, početak vladavine trilinga NHL: Ko su želje Peresa i Zidana?

Ronaldo je u neviđenoj krizi, Benzema takođe, Bejl više povrijeđen nego zdrav, a i kada igra nije prevaga. Moguće da će ovo biti oproštajna sezona napadača, koji su donijeli mnogo trofeja "kraljevskom klubu"
3 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.01.2018. 11:10h

Realov čuveni trio BBC se "raspada" ove sezone.

Ronaldo je u neviđenoj krizi, Benzema takođe, Bejl više povrijeđen nego zdrav, a i kada igra nije prevaga. Moguće da će ovo biti oproštajna sezona napadača, koji su donijeli mnogo trofeja "kraljevskom klubu".

"Marka" tvrdi da će Florentino Peres na ljeto pokušati da oformi novi triling u napadu - NHL.

N - Nejmar. Najveća želja Reala. Mediji su pisali da je njegov transfer u PSŽ samo usputna stanica do Madrida, da bi se izbjegao skandal kakav je svojevremeno izazvao prelazak Figa iz Barselone u Real.

U Parizu tvrde da od toga nema ništa, ali Peres neće odustati.

H - Azar (Hazard). Želja Zinedina Zidana. Belgijanac nije produžio ugovor sa Čelsijem, što se tumači kao prvi korak ka velikom transferu u julu ove godine.

L - Levandovski. Real je odavno zainteresovan za golgetera Bajerna. Prije dvije godine su se pregovori i vodili, ali je poljski bombarder ostao u Minhenu. Levandovski u avgustu puni 30 godina, za njega je to posljednja šansa da dođe u Madrid.

U kombinaciji su još i Ikardi i Kejn, ali, "Marka" tvrdi da su Nejmar, Azar i Levandovski prvi na listi želja predsjednika Reala u planiranoj rekonstrukciji tima.

Bonus video: