Zeta slavi Petra Radulovića, Dečić i dalje neporažen

Golman Zete je manevrima Manuela Nojera odbranio četiri zicera Dečiću u igri bez golova u Tuzima

3429 pregleda 7 komentar(a)
Tuzani osmi put remizirali, Foto: FK Dečić
Tuzani osmi put remizirali, Foto: FK Dečić

Dečić je ostao jedina neporažena ekipa u Prvoj ligi, Zeta nije primila gol u Tuzima. To je epilog komšijskog derbija sa dva potpuno različita poluvremena.

U prvom dominacija Dečiča, u drugom obazriva i ravnoprvna igra.

Sadržajno prvo poluvrijeme obilježio je Petar Radulović. Manevrom Manueal Nojera branio je golman Zete brojne zicere.

U 16. minutu Anđelo Rudović je izišao sam, Radulović mu lažnjakom ponudio dalji ugao a onda je lagano odbranio udarac veziste Tuzana sa 13 metara.

Na pravom, iskušenju Radulović je bio šest minuta kasnije, ali je uspio da odličnom kretnjom udarac Kristijana Vuljaja sa sedam metara pogodi nogom i izbaci preko prečke.

Najveća uzbuđenja viđena su u 35. minutu. Domaćin je preko Rudovića imao slobodan udarac, Iljir Camaj glavom zahvatio loptu sa šest, sedam metara ali je Radulović opet bio odlično postavljen i od njega je krenula kontra. Imao je zicer vezista iz Toga, Kođo, ali je sa peterca promašio gol.

Bila je to jedina prava šansa gostiju, ali je uvela nesigurnost i u redove domaće ekipe pa do kraja utakmice nije bilo pravih prilika.

Dečić je ostao drugi sa 23 boda, pet manje i utakmicom više od lidera Budućnosti. Zeta se nizom od četiri utakmice bez poraza - po dvije pobjede i remija, probila na četvrto mjesto sa 19 bodova.

Bonus video: