Bakić: Znali smo rezultat sa Kipra, nije bilo potrebe da jurimo pobjedu

Crna Gora u utorak dočekuje Kipar - to je druga meč-lopta za Ligu B, prva nije iskorištena u oktobru protiv Luksemburga

11838 pregleda 13 komentar(a)
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević

Rezultat utakmice na Kipru diktirao je igru Crne Gore u posljednjih 20-ak minuta duela sa Azerbejdžanom, kazao je Marko Bakić.

Crna Gora je remijem u Zaprešiću, a nakon poraza Luksemburga dobila šansu da u posljednjem kolu osigura prvo mjesto u grupi i plasman u Ligu B.

"Takav je sistem takmičenja, nikad ne možeš da planiraš šta je dovoljno za cilj. Mi smo u dogovoru sa stručnim štabom pratili situaciju na Kipru, znali smo rezultat i to je imalo velikog uticaja na našu igru. Na kraju smo znali šta treba da radimo, bilo je najvažnije da zadržimo rezultat, nije bilo potrebe da jurimo pobjedu. Srećni smo što je ispalo ovako", rekao je Bakić.

Mnogo teško je bilo igrati sa igračem manje...

"Imali smo problema, u tim situacijama je teško i na treningu, a kamoli na takmičarskom meču. Ali, uspjeli smo da te probleme riješimo trkom, zalaganjem, postavkom", kazao je Bakić.

Crna Gora u utorak dočekuje Kipar - to je druga meč-lopta za Ligu B, prva nije iskorištena u oktobru protiv Luksemburga.

"Drugačija situacija je bila tada, imali smo prostora da se ispravimo. Sada je posljednja šansa i sada želimo pobjedu", kazao je Bakić.

Bonus video: