aleksandar šćekić poručuje:

Pritisak je sada veći, ali bolji smo od Kipra

"Moramo da "ginemo" jedan za drugog, a uz Stevana Jovetića i Stefana Mugošu, priželjkujem da bude kao na Kipru, možda i ubjedljivije", rekao je vezista "hrabrih sokola"

7255 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Fudbalska reprezentacija Crne Gore je dobila poklon koji mora da iskoristi - uz remi protiv Azerbejdžana stigao je poraz Luksemburga na Kipru.

"Pripremali smo za utakmicu znajući da nam trebaju dvije pobjede i da ništa ne zavisi od nas. U finišu prvog poluvremena smo ostali s igračem manje, ali smo izdržali, nismo im dozvolili da nam naprave povoljnu priliku. S druge strane, Luksemburg je kiksao, sve je ponovo u našim rukama", kaže vezista Aleksandar Šćekić.

Kipar je posljednji rival, Crnoj Gori treba pobjeda da prebrine sve brige.

"Moramo da dobijemo. Idemo na tri boda, jer želimo da ovaj ciklus Lige nacija završimo kako treba. Tamo smo ih savladali i siguran sam da smo kvalitetniji. Možda će sada biti malo veći pritisak, jer moramo da slavimo, ali ne sumnjam u ekipu", ističe fudbaler Partizana.

Šta mora da uradi Crna Gora u utorak protiv rivala kojeg je u septembru savladala 2:0 golovima Stevana Jovetića?

"Moramo da "ginemo" jedan za drugog, a uz Stevana Jovetića i Stefana Mugošu, priželjkujem da bude kao na Kipru, možda i ubjedljivije".

"Sokolima" nije bilo lako da pripreme meč u Zaprešiću zbog povreda i koronavirusa.

"Prije ove utakmice smo spremali jednu formaciju, onda je nekoliko igrača otpalo i morali smo da mijenjamo. Na dan utakmice dođe pet novih igrača i treba da se priviknemo jedan na drugog. Ipak, treba da igramo bolje nego što je sada", istakao je Šćekić.

Preporučujemo za Vas