Zašto Kolarov nije igrao protiv Škota? Poruka iz FSS: Obećao je Konteu

"Ne možemo ništa da zamjerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobijedimo Škotsku - onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost", priznao je Matijašević

11048 pregleda 6 komentar(a)
Foto: FSS
Foto: FSS

Aleksandar Kolarov nije bio u sastavu Srbije protiv Škotske u plej-ofu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Dan nakon meča je prostrujala vijest da mu je Inter zabranio da bude na terenu..., kasnije je ona demantovana.

Ali - iz Fudbalskog saveza Srbije sada stižu jasne poruke.

"Kolarov mi je rekao: "pružio sam ruku Konteu (treneru Intera) u Milanu i u suprotnom bih ga slagao". Sve nakon što su mu na magnetnoj rezonanci klupsku doktori rekli da je i dalje prisutna povreda", rekao je za B92 sportski direktor reprezentacije Vladimir Matijašević i dodao:

"Kada je došao, naš medicinski tim je rekao da može da igra. Kolarov je objasnio šta je imao i jednostavno je tako", istakao je Matijašević.

Škoti idu na Euro, u Srbiji optužuju jedni druge...

"Ne možemo ništa da zamjerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobijedimo Škotsku - onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost", priznao je Matijašević.

O Kolarovu je danas pričao i selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković.

"Posebno mi smeta ta medijska ujdurma kada je u pitanju Kolarov. To je spinovanje, stvari koje nisu provjerene. Da je postojala najmanja šansa da igra, on bi igrao. Kolarov je 15 godina reprezentativac, a mi ga stavljamo u situaciju da treba da se pravda i da neko ne vjeruje u ispravnost njegove izjave da ne može da igra. Na njegovoj sam strani - apsolutno", rekao je Tumbaković.

Inter je danas objavio da je Kolarov pozitivan na koronavirus.

Bonus video: