Ludi finiš u Nikšiću - Sutjeska u 94. stigla do boda, Dečić imao zicer nad zicerima u 96.

Božo Marković donio remi timu Miljana Radovića

10277 pregleda 6 komentar(a)
Foto: FK Sutjeska
Foto: FK Sutjeska

Sutjeska je izvukla bod protiv Dečića kraj Bistrice - golom Boža Markovića u 94. minutu za 1:1 Nikšićani su izbjegli već viđen poraz od ekipe koja ih je u srijedu eliminisala iz Kupa.

Tim Miljana Radovića je u sudijskoj nadoknadi krunisao dobro izdanje u drugom poluvremenu, ali je nakon izjednačenja mogao da uprska sve, jer je dozvolio Tuzanima u 96. zicer nad zicerima.

Poslije kornera domaćina je uslijedio kontranapad (upravo je Marković izgubio loptu) koji je lansirao Džonatan Drešaj, a tragičar je postao rezervista Leon Ujkaj.

Ujkaj je zaobišao golmana Vladana Giljena, a onda praktično iz mrtvog ugla pogodio stativu, mada je u petercu imao samog Dritona Camaja.

Upravo je Camaj u 21. donio prednost sastavu Edisa Mulalića glavom poslije kornera, a onda je i početkom drugog dijela imao šansu za 2:0.

Poslije njega je do gola mogao i Danilo Pešukić (odbranio je Giljen), da bi posljednjih pola sata pripali Sutjesci.

Marković je i ranije mogao da donese izjednačenje, kasnije su Nikšićani u dva navrata tražili i penal (čini se i da su mogli da ga dobiju poslije kontakta Marija Đoljaja i Markovića), da bi sve na naplatu stiglo u 94. kada je stameni napadač rutinski zatresao mrežu...

Dečiću je ovo deveti remi, a u Nikšiću je primio tek sedmi gol ove sezone u CFL.

Bonus video: