Kapelo favorizuje Milan: Mogu do titule

Nakon devet kola Milan je neporažen i vodi sa 23 boda. Inter i Sasuolo imaju po 18, a Napoli, Juventus i Roma po 17 bodova

1943 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

trofejni Italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo (74) vjeruje da Milan može da ide do kraja i da osvoji naslov prvaka u Seriji A, a pohvalio je i rad trenera "rosonera" Stefana Piolija.

"Pobjede protiv Napolija (3:1) i Fiorentine (2:0) u posljednja dva kola bile su impresivne, a posebno ona protiv Napolija. U obje utakmice Milan je nametnuo svoj ritam i kontrolisao je utakmicu kao što to čine velike ekipe. Milan ima pravo da cilja visoko i sigurno je da je kandidat za osvajanje naslova prvaka Italije", izjavio je Kapelo.

"No, biće teško, jer Inter i Juventus su timovi koji su puni kvalitetnih igrača, a iz pozadine prijete Napoli, Lacio i Atalanta".

Nakon devet kola Milan je neporažen i vodi sa 23 boda. Inter i Sasuolo imaju po 18, a Napoli, Juventus i Roma po 17 bodova.

Kapelo je pohvalio i rad trenera Stefana Piolija.

"Pioli ima veliko znanje, dok je vodio Lacio i Fiorentinu istakao se svojim idejama i pokazao je karakter. Ima, međutim, onih koji ga potcjenjuju bez razloga", rekao je Kapelo, koji je sa Milanom od 1991. do 1996. godine osvojio četiri naslova u domaćem prvenstvu te Ligu šampiona (1994).

Bonus video: