Venger nije zabrinut zbog mogućeg odlaska Sančesa

Britanski mediji nedjeljama pišu o nezadovoljstvu Sančesa rezultatima ekipe, ali i nezadovoljstvu pojedinih igrača ponašanjem čileanskog napadača. Tokom jučerašnje utakmice sa Kristal Palasom igrači su odvojeno, u dvije grupe, proslavljali golove.
2 komentar(a)
Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.12.2017. 14:03h

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je da nije zabrinut zbog mogućeg odlaska iz kluba Aleksisa Sančesa u januarskom prelaznom roku.

Arsenal je sinoć pobijedio Kristal Palas sa 3:2, a dvostruki strijelac bio je Sančes. Britanski mediji nedjeljama pišu o nezadovoljstvu Sančesa rezultatima ekipe, ali i nezadovoljstvu pojedinih igrača ponašanjem čileanskog napadača. Tokom jučerašnje utakmice igrači su odvojeno, u dvije grupe proslavljali golove.

Sančesov ugovor ističe na kraju sezone, a spekuliše se da bi 29-godišnji napadač u januaru mogao da pređe u Mančester siti, koji je ljetos pokušavao da ga dovede.

"Ne strahujem od njegovog odlaska, ali to pitanje će biti aktuelno zbog njegove situacije sa ugovorom", rekao je Venger, prenijeli su britanski mediji.

Bonus video: