Treneri Serije A ubijeđeni - Skudeto ide Interu

Od 16 trenera koji su se odazvali na poziv za anketu, neodlučni su bili Siniša Mihajlović (Bolonja), Ćezare Prandeli (Fiorentina) i Klaudio Ranijeri (Sampdorija)

8596 pregleda 4 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Na zimskoj pauzi, lider Serije A je Milan sa bodom više od gradskog rivala Intera, a devetostruki uzastopni prvak Juventus ima 10 bodova i meč manje od „rosonera”.

Agencija „ItaSportPress” je sprovela anketu među trenerima Serije A, sa pitanjem ko će biti šampion. Odgovori jasno favorizuju tim Antonija Kontea, koji je dobio čak 11 glasova, a Milan i Juve po jedan.

Za „nerazure” su glasali Stefano Pioli (Milan), Đanpjero Gasperini (Atalanta), Filipo Inzagi (Benevento), Euzebio di Franćesko (Kaljari), Simone Inzagi (Lacio), Đenaro Gatuzo (Napoli), Fabio Liverani (Parma), Roberto de Zerbi (Sasuolo), Marko Đampaolo (Torino), Luka Goti (Udineze) i Ivan Jurić (Verona).

Za Milan je glasao njegov bivši igrač i sadašnji šef struke Krotonea Đovani Stropa, a za Juventus Vinćenco Italijano iz Specije.

Od 16 trenera koji su se odazvali na poziv za anketu, neodlučni su bili Siniša Mihajlović (Bolonja), Ćezare Prandeli (Fiorentina) i Klaudio Ranijeri (Sampdorija).

Nedostupni su bili Konte, Andrea Pirlo iz Juventusa, Paulo Fonseka iz Rome i trener Đenove Davide Balardini.

Bonus video: