Nejmar demantovao da organizuje korona-zabavu za 500 ljudi

Nejmarovi advokati su u saopštenju naveli da fudbaler nema ništa sa proslavom, koju je organizovala Agencija Fabrika

4131 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Flashscore.com
Foto: Flashscore.com

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar negirao je danas navode da će organizovati novogodišnju žurku za oko 150 osoba u Brazilu i naveo je da će za praznike biti sa porodicom.

Pojedini mediji prenijeli su da će Nejmar organizovati petodnevnu zabavu na imanju u Mangaratibi, uprkos pandemiji koronavirusa, od čijih je posljedica umrlo više od 190.000 ljudi u Brazilu.

Nejmarovi advokati su u saopštenju naveli da fudbaler nema ništa sa proslavom, koju je organizovala Agencija Fabrika.

"To je njihov dogadjaj i nije povezan sa Nejmarom. On će biti sa svojom porodicom, sa sinom i fizioterapeutom u novogodišnjoj noći", navodi se u saopštenju, prenio je sajt Gol.

Organizator događaja, Agencija Fabrika u ponedjeljak je navela da će se na proslavi poštovati sve zdravstvene mjere kako bi se sprečilo širenje korona virusa.

Nejmar je ove sezone odigrao 12 utakmica, postigao devet golova i imao tri asistencije za pariski klub. On se povrijedio sredinom decembra i očekuje se da će se početkom godine vratiti na teren.

Pari Sen Žermen je trenutno bez trenera, pošto je otpušten Tomas Tuhel, a spekuliše se da bi ekipu mogao da preuzme Maurisio Poketino. Ekipa je treća na tabeli francuskog prvenstva sa bodom zaostatka za Lionom i Lilom, poslije 17 kola.

Bonus video: