"zamolio bih ga da me ne pominje"

Savićević o Terzićevom pozivu: On je posljednji čovjek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu

Savićević ističe da može da ga zove predsjednik Zvezde Toza Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela... svi osim Zvezdan Terzić

30524 pregleda 108 reakcija 77 komentar(a)
Savo Milošević, Zvezdan Terzić, Dejan Savićević i Zoran Laković marta 2019. na Skupštini FSS, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
Savo Milošević, Zvezdan Terzić, Dejan Savićević i Zoran Laković marta 2019. na Skupštini FSS, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prije 20-ak dana javno je pozvao Dejana Savićevića da bude gost na meču svoja dva nekadašnja kluba, Zvezde i Milana.

Odgovor Savićevića, koji je prije godinu i po kazao za Terzića da je "bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal", bio je žestok:

"Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku - to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo - zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna - ima svoj život, ja imam svoj, i on je posljednji čovjek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu", rekao je Savićević.

Savićević ističe da može da ga zove predsjednik Zvezde Toza Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela... svi osim Zvezdan Terzić.

"Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smjeli - da je nikakav čovjek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povrijedi, povrijediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom 'uradili' ili 'odradili'. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put - onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je", kazao je Savićević.

Povezani članci

16. Decembar 2020.

Terzić zove Savićevića na meč Zvezda - Milan

Preporučujemo za Vas