Terzić uvredama odgovorio Savićeviću: Licemjer, dupla nula...

Terzić je veoma oštro, uz uvrede, odgovorio Savićeviću koji je danas kazao da je on posljednji čovjek iz Srbije koji bi trebalo da ga zove na utakmicu Crvena zvezda - Milan i zamolio ga da ga više ne spominje

16934 pregleda 53 reakcija 24 komentar(a)
Zvezdan Terzić, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/D
Zvezdan Terzić, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/D

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nazvao je Dejana Savićevića, predsjednika FSCG i igračku legendu "crveno-bijelih", licemjerom, te neuspješnim rukovodiocem.

Terzić je veoma oštro, uz uvrede, odgovorio Savićeviću koji je danas kazao da je on posljednji čovjek iz Srbije koji bi trebalo da ga zove na utakmicu Crvena zvezda - Milan i zamolio ga da ga više ne spominje.

"Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovjek i kao predsjednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovjek pun kompleksa i ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspješan i kao čovek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspješan i kao čovjek i kao direktor Crvene zvezde", rekao je Terzić prenose srpski mediji.

On je naglasio da "sujeta i kompleksi govore iz Savićevića".

"Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemjerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsjednika Fudbalskog saveza", zaključio je Terzić, konstatujući da poziv za utakmicu i dalje važi.

Terzić prije 20-ak dana javno je pozvao Savićevića da bude gost na meču svoja dva nekadašnja kluba, Zvezde i Milana.

Savićević je prije godinu i po, nakon odlaska Ljubiše Tumbakovića sa klupe reprezentacije na dan meča sa Kosovom, kazao da je upravo Terzić "bacio atomsku bombu na crnogorski fudbal".

Bonus video: