demantovao glasine

"Jednostavna večera sa prijateljima": Nejmar nije organizovao žurku

Svjetski mediji su ove nedelje naveli da će Nejmar za doček Nove godine organizovati zabavu za 500 gostiju u luksuznoj vili u blizini Rio de Žaneira

5810 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters

Fudbaler Pari Sen Žeremena Nejmar ismijao je glasine o novogodišnjoj zabavi sa 500 zvanica, tako što je na društvenim mrežama objavio video snimak "jednostavne porodične večere i nekolicine prijatelja".

Svjetski mediji su ove nedelje naveli da će Nejmar za doček Nove godine organizovati zabavu za 500 gostiju u luksuznoj vili u blizini Rio de Žaneira, zbog čega su ga kritikovali u rodnom Brazilu ali i u inostranstvu, zbog rizika od širenja koronavirusa.

Nekoliko sati prije ponoći, Nejmar je na Instagramu pokazao kako planira da dočeka 2021. godinu, uz odabrano društvo. Napadač je objavio video snimak na kome se vidi veliki trpezarijski sto prekriven bijelim cvećem, sa oko 40 ljudi, a između svakog gosta bila je prazna stolica.

"Divna dekoracija za jednostavnu, malu večeru kod kuće, uz poštovanje distance", rekao je Nejmar uz osmjeh i dodao: "Ovdje nema 500 ljudi, u redu".

"Fizička distanca, test za svakoga", dodao je on.

Nejmar se do tada nije oglašavao o glasinama, zbog kojih je državni tužilac Rio de Žaneira pokrenuo istragu, prenio je sajt G1.

Brazil je teško pogođen pandemijom koronavirusa, od čijih je posljedica umrlo gotovo 195.000 ljudi.

Preporučujemo za Vas