Mojes: Džek Griliš je trenutno najbolji igrač u Premijer ligi

Menadžer Vest Hema o hvalospjevima govorio o engleskom reprezentativcu uoči sjutrašnjeg meča sa Aston Vilom

5003 pregleda 2 komentar(a)
Mojes, Foto: Reuters
Mojes, Foto: Reuters

Fudbaleri Vest Hema u 22. kolu Premijer lige sjutra veče (21:15) gostuju Aston Vili.

Uoči meča na "Vila parku" "čekićari" su na petom mjestu na tabeli sa 35 bodova, imaju tri voda više, ali i dvije utakmice više od sjutrašnjeg rivala, kojeg su savladali 2:1 u prvom dijelu sezone.

A o sjutrašnjem meču govorio je menadžer tima iz Londona, Dejvid Mojes. I zna odakle mu prijeti najveća opasnost:

"U ovom momentu najbolji igrač u ligi je Džek Griliš. Radi nevjerovatne stvari za klub", hvalio je Mojes igrača suparničke ekipe.

I zaista kada se pogledaju brojke, ali i mečevi, onda je jasno zašto Mojes o Grilišu govori o hvalospjevima. Igrač Vile je na 19 mečeva u Premijer ligi ove sezone postigao šest golova, uz 11 asistencija.

Ali, na pres konferenciji nije bilo riječi samo o Grilišu. Mojes je pričao i o prelaznom roku - "čakićari" su doveli Džesija Lingarda iz Mančester junajteda, otkupili su ugovor Saida Benrahme, koji je bio na pozajmici iz Brentforda, a klub je napustio napadač Sebastijan Ale i otišao u Ajaks.

Spekulisalo se o dolasku Dijega Koste i Džošue Kinga, ali od toga nije bilo ništa.

"Kada je klub potrošio 200 miliona funti, onda su navijači pričali da idemo pravim putem - ali nije uvijek baš tako. Neću da dovodim igrača, samo da bih umirio navijače. Pokušali smo da dovedemo napadača, ali nijedan nije bio dostupan", kazao je Mojes.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: