Nejmar se povrijedio, nastup protiv Barselone pod znakom pitanja

Nejmar se povrijedio sinoć protiv Kaena u Kupu Francuske

2454 pregleda 3 komentar(a)
Nejmar na sinoćnjem meču, Foto: Reuters
Nejmar na sinoćnjem meču, Foto: Reuters

Fudbaleri PSŽ-a savladali su sinoć u gostima Kaen minimalnim rezultatom (0:1), plasirali se u narednu rundu Kupa Francuske, ali ostali bez Nejmara, koji se povrijedio.

Nejmar se povrijedio u 56. minutu prilikom starta jednog igrača Kaena. Jedno vrijeme je ležao, potom ustao i uz pomoć ljekara napustio teren.

Nakon meča, trener PSŽ-a, Maurisio Poketino kazao je da je u pitanju povreda primicača.

"Teško je da znamo sada, više informacija ćemo imati posle razgovora sa doktorima. Trenutno je teško razgovarati o njegovom stanju bez prvobitnog izvještaja ljekara. Primicač je u pitanju", rekao je nakon meča trener PSŽ-a, Maurisio Poketino.

Nejmar sinoć izlazi iz igre
Nejmar sinoć izlazi iz igrefoto: Reuters

Povreda Nejmara dolazi u nezgodnom trenutku - PSŽ narednog utorka gostuje Barseloni u prvom meču osmine finala Lige šampiona i nastup Brazilca na toj utakmici je pod znakom pitanja.

Inače, ovo nije prvi put da Nejmar propušta početak druge faze Lige šampiona - u sezoni 2017/2018, prvoj u dresu francuskog kluba, napadač je slomio metatarzalnu kost i tri mjeseca bio van terena, zbog čega je propustio duel osmine finala sa Real Madridom.

I u januaru 2019. godine Nejmar je zbog povrede bio van terena i nije igrao u osmini finala Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

Bonus video: