Direktor PSŽ-a ljut na Real: Nejmar neće u Madrid

"Da li Nejmar može da ode iz PSŽ-a u Madrid? Ne, jer je srećan u klubu. On nije došao zbog novca, već zato što je prihvatio našu viziju, naše ambicije... Pričati o igraču drugog kluba, na dan kada je Ronaldo dobio Zlatnu loptu, je neukusno", rekao je Enrike
3 komentar(a)
nejmar, Foto: Reuters
nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.12.2017. 13:18h

Sportski direktor Pari sen Žermena Antero Enrike kazao je da ne postoji šansa da Nejmar napusti Pariz, kao i da su izjave predsjednika Reala Florentina Peresa na tu temu - neukusne.

Peres je nedavno komentarisao mogućnost da Brazilac dođe u Madrid, kazavši da su takvom igraču vrata Reala uvijek otvorena.

"Da li Nejmar može da ode iz PSŽ-a u Madrid? Ne, jer je srećan u klubu. On nije došao zbog novca, već zato što je prihvatio našu viziju, naše ambicije... Pričati o igraču drugog kluba, na dan kada je Ronaldo dobio Zlatnu loptu, je neukusno", rekao je Enrike.

"To je, međutim, samo potvrdilo da je Nejmar nevjerovatan igrač i da nam je čast što je sa nama. On je i sjajan momak, potpuno posvećen karijeri i željan uspjeha sa Pari sen Žermenom", rekao je Enrike.

PSŽ i Real igraće u osmini finala Lige šampiona.

Bonus video: