Reakcije nakon derbija - Milinković: Realan rezultat; Radović: Drugo poluvrijeme na nivou

Nije bilo pobjednika pod Goricom - 1:1

9459 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

Treneri Budućnosti i Sutjeske bili su zadovoljni ishodom derbija na startu drugog dijela fudbalskog šampionata.

Nije bilo pobjednika pod Goricom - 1:1.

Budućnost je prekinula seriju od deset uzastopnih pobjeda, ali je uvećala prednost na vrhu na 19 bodova.

"Utakmica je bila dinamična, obje ekipe su željele pobjedu, možda iz te želje nije igra bila onakva kakva se očekivalo. Bilo je i dosta lijepih stvari, a rezultat je realan. Uvećali smo prednost, nadam se da ćemo iz meča u meč biti sve bolji", kazao je Mladen Milinković, trener Budućnosti, za RTCG.

Budućnost u utorak gostuje Podgorici.

"Igraćemo ubrzani ritam, ali imamo dovoljno igrača. Danas smo bili bez Raičkovića, koji je važan, šansu su dobili drugi, mladi Ćetković je igrao pola sata. Igrali smo protiv ozbiljne ekipe, a to što nismo izgubili govori i o nama", rekao je Milinković.

Miljan Radović, trener Sutjeske, istakao je da je njegov tim bio na nivou u drugom poluvremenu.

"Nisam zadovoljan igrom u prvom dijelu, bili smo ispod nivoa. U nastavku smo uhvatili ritam, produžili niz bez poraza, što će nam značiti u nastavku prvenstva. Svaki bod i svaka pobjeda su nam veoma važni, dobro je što smo nastavili pozitivnu seriju", rekao je Radović.

Kapiten nikšićkog tima Vladan Giljen vjeruje da će Sutjeska u nastavku sezone bez problema izboriti izlazak na evropsku scenu.

"Kad dođete u Podgoricu da igrate protiv Budućnosti uvijek ima malo grča, ali mi smo ušli i sa previše respekta. Srećom, to protivnik nije iskoristio. U drugom poluvremenu smo bili bolji, nadam se da ćemo tako nastaviti u nastavku. Sutjeska uvijek mora da ide na pobjedu u svakom meču, a ne brinem oko plasmana u Evropu, iako je gužva na tabeli", kazao je Giljen.

Bonus video: