Copy/Paste: Sutjeska dobila Jezero u Beranama na isti način kao u prvom dijelu prvenstva

Jezero - Sutjeska 0:2 (Mihelič 12. Osmajić 65.)

9445 pregleda 2 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske (arhiva), Foto: FK Sutjeska
Fudbaleri Sutjeske (arhiva), Foto: FK Sutjeska

Fudbaleri Sutjeske savladali su danas u Beranama ekipu Jezera 2:0 u 22. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige i produžili niz na devet mečeva bez poraza u domaćem šampionatu.

Sutjeska je slavila istim rezultatom kao i jesenas, a i danas je kao i tog 12. septembra na Gradskom stadionu u Beranama strijelac za Nikšićane bio Milutin Osmajić.

Osmajić je na današnjem meču pogodio u 65. minutu nakon asistencije Boža Markovića, dok je prvi gol na utakmici, a i u dresu Sutjeske postigao Rene Mihelič.

Slovenački internacionalac je golom krunisao najljepšu akciju na meču - igrao se 12. minut kada je Marković dodao do Nikole Janjića, a mladi fudbaler loptu proslijedio do Marka Ćetkovića, koji je potom majstorski, "štiklom" asistirao Miheliču za vođstvo ekipe Miljana Radovića.

Sutjeska je bila bolji rival, imala inicijativu tokom meča, u prvom poluvremenu priliku za pogodak imao je Stefan Cicmil, ali je glavom šutirao pored gola. U drugom dijelu šansu je imao Novica Eraković, ali je pogodio stativu.

Potencijalni problem za Sutjesku može predstavljati povreda Janjića, koji je iz igre izašao u 27. minutu meča.

Domaći su meč završili sa samo jednim udarcem u okvir gola i to u 56. minutu, kada je šut Ernesa Isljamija zaustavio mladi Suad Ličina, koji je na golu Nikšićana zamijenio danas odsutnog kapitena Vladana Giljena.

U narednom kolu Sutjeska dočekuje Zetu, dok Jezero gostuje Podgorici.

Jezero Sutjeska
foto: FSCG

Bonus video: