ističe mu ugovor na ljeto

Motivacije Stevana Jovetića: Da igram standardno za Crnu Goru i da budem igrač odluke za Monako

Kod Nika Kovača ima ulogu "džokera". Ulazi sa klupe, a s obzirom na minutažu ima i odličan učinak - tri gola u prvenstvu, jedan u kupu

14606 pregleda 54 reakcija 4 komentar(a)
Foto: AS Monaco
Foto: AS Monaco

Stevanu Jovetiću ističe ugovor sa Monakom na kraju sezone.

Iz Italije stižu vijesti o povratku u Fiorentinu, ali crnogorski as ističe da o budućnosti ne razmišlja...

"Dobro mi je u Monaku, osjećam se odlično. Fokusiran sam na teren, imamo ciljeve ove sezone, želimo Evropu, a o ugovoru ćemo vidjeti kasnije. Imam dovoljno iskustva, moje misli nisu nigdje drugo osim u Monaku", kazao je Jovetić.

Kod Nika Kovača ima ulogu "džokera". Ulazi sa klupe, a s obzirom na minutažu ima i odličan učinak - tri gola u prvenstvu, jedan u kupu. 

"Veoma mi je važno da igram dobro kad god igram. I ako igram pet minuta, dajem 100 odsto. Trudim se da pravim razliku kad sam na terenu, ali prije svega - trudim se da pružim maksimum. Naravno da bih želio da budem u prvih 11, ali prihvatam situaciju. Potpuno je normalno da igrač želi da bude prvotimac", naglasio je.

To što je uglavnom rezerva Ben Jederu i Folandu mu, kaže, ne umanjuje motiv.

"Svaki igrač mora da nađe izvor motivacije. Moj motiv je da budem igrač odluke kad sam na terenu. U reprezentaciji igram više, u Monaku manje, ali imam učinak. Moram da nastavim da radim, da treniram kako treba da bih ispunio motive koje imam - da budem standardan za Crnu Goru, a da kad god dobijem šansu napravim razliku za Monako", kazao je Jovetić. 

Monako je četvrti u prvenstvu Francuske, sa sedam bodova manje od lidera Lila, a večeras igra sa Nicom utakmicu 1/16 finala Kupa.

Preporučujemo za Vas