Dramatične scene na utakmici: Di Marija hitno napustio stadion

Leonardo je dobio informaciju iz medija da je Di Marijina kuća u Parizu opljačkana, a prve informacije bile su zastrašujuće - navodno, članovi njegove porodice su povrijeđeni tokom pljačke

5609 pregleda 1 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Pari Sen Žermen je sinoć neočekivano poražen od Nanta kod kuće 2:1, propusrtio šansu da se izjednači sa Lilom na vrhu tabele, ali meč će se pamtiti i po neobičnom detalju sredinom drugog poluvremena.

Tada je na poziv sportskog direktora Leonarda, trener Poketino brzo izveo iz igre Anhela di Mariju, koji je užurbano napustio i teren i stadion.

Šta se dogodilo?

Leonardo je dobio informaciju iz medija da je Di Marijina kuća u Parizu opljačkana, a prve informacije bile su zastrašujuće - navodno, članovi njegove porodice su povrijeđeni tokom pljačke.

Ispostavilo se, međutim, da niko nije povrijeđen, da su lopovi neprimjetno provalili u kuću, odnijeli dragocjenosti vrijedne oko pola miliona eura (čak i sef), ali da su supruga i djeca bezbjedni i u jakom šoku.

Nešto kasnije policija je obavijestila da je izvršena i pljačka kuće još jednog igrača PSŽ-a Markinjoša, te da su tokom pljačke u kući bili njegovi roditelji.

Kako navode francuski mediji, lopovi su udarili Markinjševog oca, zatim ga zaključali u sobu, gdje su bile i dvije njegove unuke.

U posljednjih 18 mjeseci Serhio Riko, Tijago Silva i Erik Maksim Šupo-Moting samo su neki od sadašnjih i bivših igrača PSŽ-a koji su opljačkani u Parizu.

Bonus video: