Milojević: Nećemo mijenjati stil zbog CSKA; Đukić; Zadovoljni smo, ali nismo favoriti

Crvena zvezda igra protiv CSKA, Partizan sa Viktorijom Plzenj
1 komentar(a)
milojević, Foto: BETA
milojević, Foto: BETA
Ažurirano: 11.12.2017. 13:38h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je moskovski CSKA ozbiljna ekipa, ali da će se njegovi fudbaleri maksimalno truditi da pobijede u dvomeču.

Zvezda će u prvoj utakmici dočekati CSKA, verovatno 13. februara, dok će se revanš igrati u Moskvi.

"Generalno, sve ekipe su jake u ovoj fazi takmičenja. CSKA je ozbiljna ekipa, težak protivnik. Spremićemo se maksimalno, nećemo mijenjati svoju filozofiju, daćemo sve od sebe, borićemo se uz pomoć navijača i vidjećemo kako će se završiti", rekao je Milojević.

Upitan šta navijači mogu da očekuju od Zvezde protiv ruskog tima, Milojević je odgovorio: "isto što su očekivali do sad".

Milojević je kazao da je u cijeloj stvari dobro to što CSKA, kao i Zvezda, tada neće biti u takmičarskom ritmu jer se neće igrati prvenstvo Rusije.

Partizan će igrati sa češkom Viktorijom Plzenj.

"Zadovoljni smo žrijebom, kao što su u Viktoriji sigurno zadovoljni. Sastaće se dvije ekipe koje su priželjkivale jedni druge, ali je sigurno da nam neće biti lako jer su prvaci Češke. Uvijek dobijemo šampione zemalja, biće teška eliminaciona faza, ali smo njih i priželjkivali. Biće izjednačena borba, šanse su 50:50", rekao je trener Miroslav Đukić.

"Imamo vremena do 15. februara da se dobro upoznamo sa njima, nisam ih gledao i ne znam kakvi su. Nismo nikakvi favoriti, ne treba ulaziti u euforiju već biti svjesni da nema lakih protivnika. Treba im ozbiljno pristupiti i dobro se spremiti".

Bonus video: