Portugalci došli po pobjedu u Beograd, Santoš: Poštujemo Srbiju, ali vjerujemo u sebe

Srbija i Portugal igraće sjutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

2620 pregleda 0 komentar(a)
Fernando Santoš, Foto: AP
Fernando Santoš, Foto: AP

Selektor Portugala Fernando Santoš rekao je danas da poštuje fudbalsku reprezentaciju Srbije, ali da je se ne plaši pred duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Pratili smo i analizirali igru protivnika, koga izuzetno cijenimo, ali smo došli da pobijedimo. Imam veliko poštovanje, ali ne i strah. Imamo ogromnu volju i veoma smo motivisani da pobijedimo Srbiju", rekao je Santoš na konferenciji za novinare u Beogradu.

Srbija i Portugal igraće sjutra na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45 u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Analizirali smo igru protivnika i svjesni smo kvaliteta srpskih igrača, poput Dušana Tadića, Sergeja Milinković-Savića, Aleksandra Mitrovića i da ne nabrajam dalje. Igraćemo, gledaćemo da imamo dobar posjed lopte i dolazimo u šanse da damo gol. Očekujemo veliki okršaj i vjerujem u svoje igrače", kazao je Santoš.

Reprezentativac Portugala Bernardo Silva rekao je da njegov tim mnogo očekuje od kvalifikacija i utakmice sa Srbijom.

"Mnogo očekujemo od ovih kvalifikacija i daćemo sve od sebe da nastavimo putem kojim smo išli do sada. Odlično poznajemo reprezentaciju Srbije, to je fizički jak tim sa odličnim igračima i očekujemo dinamičnu utakmicu", rekao je Silva.

Portugal i Srbija posle jednog kola imaju po tri boda u Grupi A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje će se naredne godine igrati u Kataru.

Bonus video: