Stojković: Raduje me karakter koji igrači pokazuju

Srbija sinoć remizirala sa Portugalom 2:2 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

6434 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković poručio je da bi bilo nezasluženo da je njegova ekipa izgubila sinoć od Portugala.

Srbija i Portugal remizirali su (2:2) u meču drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Srbija je nakon 45 minuta gubila 2:0, ali je u drugom poluvremenu uspjela da izjednači i osvoji važan bod.

"Raduje me karakter koji igrači pokazuju, jer to je ono što sam pričao - da riječ predaja ne postoji u našem rečniku. Morate uvijek da vjerujete u dobar rezultat i to je veoma pozitivno. Teško je igrati protiv superekipe kakva je Portugal, a to što smo uspjeli da od 0:2 dođemo do 2:2 nije lako u pshiloškom smislu. Bilo bi tužno da smo na kraju izgubili. Ne bi bilo zasluženo", kazao je Stojković nakon meča.

Stojković nije želio da komentariše spornu situaciju i odluku sudije da ne prizna gol Portugalcima.

"Nikada ne komentarišem sudijske odluke, ni kada su za, ni kada su protiv nas. Greške su sastavni dio sporta. Nijesam ni vidio tu situaciju da bih mogao sto odsto da tvrdim da li je bio gol. Kada pogledam, znaću istinu", ocijenio je Stojković.

Srbija u narednom kolu, u utorak gostuje Azerbejdžanu.

Bonus video: