Stojković: Važna tri boda, ostvarili smo ono što smo željeli

Srbija u gostima savladala Azerbejdžan 2:1 uz dva gola Aleksandra Mitrovića

4708 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je danas u gostima Azerbejdžan 2:1 i upisala drugu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Srbija je do pobjede došla u 81. minutu kada je drugi gol na meču postigao Aleksandar Mitrović.

„Najvažnije je da smo uspjeli da ostvarimo ono što smo željeli. Važna tri boda. Pripremali smo se za ekstremno tešku utakmicu, što smo i dobili. Dominirali smo u prvom poluvremenu, ne treba to da nas zavara, u drugom smo vidjeli da stvari mogu da odu i u drugom smjeru. Čestitam igračima na jakom karakteru i na tome što nijesu izgubili nadu u to da ćemo dati drugi gol. Apsolutno smo to zaslužili, pokazali smo da smo u ovom momentu bolja ekipa. Niko ovdje neće dati četiri-pet golova. Izmjene su doprinijele tome da se ponovo uspostavi igra, da uspostavimo ritam", kazao je selektor Srbije Dragan Stojković za Sport klub po završetku meča.

Stojković je čestitao igračima na ostvarenim rezultatima u dosadašnjem dijelu kvalifikacija.

„ Mislim da je ovo put koji moramo ići. Imam veliku satisfakciju – naši igrači dolaze iz teških prvenstava, ne treba zaboraviti na umor, pokazali su strahovitu želju da startujemo kvalifikacije kako treba. Čestitam im na snažnom mentalitetu, na tome radimo i možemo da budemo zadovoljni“, poručio je Stojković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: