Simeone: Nismo podbacili, izgubili smo samo jednu utakmicu i to u 93. minutu

"Dali smo sve od sebe da pobijedimo i da prođemo dalje. Prije svega u fudbalu je bitna efikasnost, više nego posjed ili taktika. Mi nismo to imali u Ligi šampiona ove sezone i sada plaćamo cenu", rekao je trener španskog tima
2 komentar(a)
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Dijego Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.12.2017. 09:10h

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je poslije ispadanja iz Lige šampiona da njegova ekipa nije podbacila u takmičenju.

Atletiko je sinoć odigrao neriješeno sa Čelsijem u Londonu 1:1 i tim rezulatom se oprostio od ovogodišnjeg takmičenja u Ligi šampiona.

Madriđani su grupnu fazu najelitnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja završili na 3. mjestu iza Rome i Čelzija, a ispred azerbejdžansklog Karabaga, pa će morati da se zadovolje nastupom u Ligi Evrope.

"Nismo podbacili. Ovakve stvari se dešavaju. Dali smo sve od sebe da pobijedimo i da prođemo dalje. Prije svega u fudbalu je bitna efikasnost, više nego posjed ili taktika. Mi nismo to imali u Ligi šampiona ove sezone i sada plaćamo cenu", rekao je trener španskog tima.

Simeoneova ekipa poslije osam sezona neće igrati nokaut fazu Lige šampiona.

"Ekipa je igrala veoma dobro. Izgubili smo samo jednu utakmicu i to u 93. minutu. Više smo bodova uzeli pobjedniku grupe nego Karabagu", zaključio je Argentinac.

Bonus video: