Burzanović: Moglo i ubjedljivije; Milinković: Moramo bolje

Zeta pobijedila Budućnost 2:1 u prvom meču polufinala Kupa i stekla prednost pred revanš pod Goricom, koji se igra za dvije sedmice

7219 pregleda 0 komentar(a)
Marko Burzanović na nedavnom prvenstvenom meču protiv Budućnosti, Foto: Boris Pejović
Marko Burzanović na nedavnom prvenstvenom meču protiv Budućnosti, Foto: Boris Pejović

Marko Burzanović je prije tri sedmice svoj nekadašnji tim srušio golom, a danas je u Kupu bio ponajbolji na terenu, jednom je asistirao za novi trijumf (2:1) koji Zeti daje veliku nadu da može da kompletira podvig i plasira se u finale Kupa.

"Zadovoljni smo, mislim da smo sasvim zasluženo slavili, odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Mogli smo na kraju i ubjedljivije da slavimo. Ovo je svakako samo prvo poluvrijeme, ali imamo dobar rezultat pred revanš i nadamo se da ćemo za 14 dana pokazati dobru igru i proći u finale", kazao je Burzanović.

Budućnost će u revanšu, koji se igra 5. maja pod Goricom, morati da pobijedi - može i 1:0...

"Čestitke Zeti, zasluženo su pobijedili, mislim da su više željeli pobjedu i više energije unijeli u utakmicu, bez obzira na to što smo idealno otvorili meč i postigli gol na vrijeme. Trebalo je da nastavimo u istom ritmu, da napadamo, ali smo se bez razloga povukli, primili prvi gol nakon prekida i onda i drugi. U nastavku je već to bila opreznija igra od strane Zete, orjentisali su se na kontre, a mi smo bili jalovi. Ostaje druga utakmica, rezultat jeste aktivan ali moramo mnogo bolje ako želimo u finale", kazao je trener Mladen Milinković.

Bonus video: