Milinković nakon poraza od Petrovca: Bilo me je sramota da sjedim na klupi

Šampion je sanzacionalno poražen na svom terenu protiv do prošlog kola posljednjeplasiranog tima

14745 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Trener Budućnosti Mladen Milinković kaže da ga je bilo sramota da sjedi na klupi i gleda kako ekipa koja je dominantno osvojila titulu za 90 minuta ne može da ugrozi gol Petrovca.

Šampion je sanzacionalno poražen na svom terenu protiv do prošlog kola posljednjeplasiranog tima, napravivši katastrofalnu uvertiru za revanš polufinala Kupa sa Zetom (srijeda), gdje će pod Goricom krenuti iz minusa (1:2) u najvažnijoj utakmici ovog dijela sezone.

“Petrovac je sasvim zasluženo pobijedio i ja mu na tome čestitam. U svim elementima fudbalske igre su bili bolji od nas - od volje, želje, pa sve do onoga što čini fudbal. Mi, s druge strane, izuzev samog početka, gdje smo napravili jednu dobru kombinaciju, nismo uradili ništa ozbiljno za 90 minuta. Bilo je to sramno izdanje i vjerujte da je mene kao trenera bilo sramota da sjedim na klupi i gledam svoju ekipu koja je dominantno osvojila titulu a dozvoljava sebi da joj se dešavaju ovakve stvari, posebno na domaćem terenu”, kazao je Milinković.

“Posebno zbog toga što znamo da je za četiri dana revanš utakmica Kupa sa Zetom onda je to zaista problematično. Ne nalazimo se u dobroj situaciji, prije svega psihološkoj, ali nadam se da ćemo u preostala četiri dana uspjeti da razmrdamo ekipu i napravimo odlučujući korak ka finalu Kupa” zaključio je Milinković.

Bonus video: